Marikas Flow – frigörande dans

Marikas Flow vill vi inspirera dig till att finna välmående och inre harmoni. Genom att fokusera på vårt inre kan vi genom frigörande dans, mindfulness och hälsosam kost, skapa en mer hälsosam livsstil och låta oss känna harmoni i vår kropp. Ta dig tid till fokusera på ditt inre och få ro i ditt sinne.

Läs mer om kommande workshop här!

WORKSHOP 23/11 2019 – en mix av frigörande dans i mindfulness, Qi Gong och Shinrin-yoku.

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

Minskad stress med frigörande dans

Marikas Flow vill inspirera dig till att prova en helt ny stig i ditt eget danslandskap. Våga gå på upptäcktsfärd genom dina egna rörelser – allt är tillåtet i frigörande dans!

På Marikas kurser i Frigörande dans rör vi oss fritt, släpper våra tankar och fokuserar på vårt inre och vår andning. Målet är att vara i nuet och röra oss tillsammans till musiken. Att släppa all känsla av stress och spänningar.

Du dansar ut ditt eget inre rörelsemönster, tar fram det vackra, det fula, det osedda, det lekfulla, det glädjefyllda eller kanske det sårade och upplever genom dansen dig själv på ett nytt sätt. Vi rör oss utan koreografi och inga rörelser är uttänkta från början utan föds i stunden. Vi dansar utan att döma och utan ansträngning och fokus ligger inåt. Grunden i Frigörande dans är att våga släppa taget och lita på sig själv, tillåta och acceptera att du rör dig på just ditt speciella sätt.

På denna kursen är vi alla nybörjare. Det finns mycket att lära om sig själv och vi upptäcker hela tiden nya rörelser inom dansen. Frigörande dans är ett lekande och läkande sätt för kropp och själ att mötas på. Kom och upplev dig själv från en ny sida. Lämna kurssalen med en känsla av inre harmoni och närvaro.

Se kommande kurstillfällen och boka din plats här!

Inspiration till hälsosam livsstil

Marikas Flow vill inspirera och vägleda dig till en sundare livsstil i kombination av intre harmoni med hjälp av mindfulness och frigörande dans, samt välmående med hjälp av motion i form av promenader och fria rörelser genom yoga och dans.

Följ Marikas Flow via vår inspirerande inlägg på vår blogg. Här bjuder vi på recept, vackra naturbilder som förmedlar lugn, tips på övningar i mindfulness etc.

Recept på hälsosam kost

Motion och näringsrik kost är en viktig grund för ens inre välmående. Se gärna våra inspirerande recept på välsmakande rätter. Läs mer här!

Frigörande dans är ett lekande och läkande sätt för kropp och själ att mötas på”.

//Marika Hanson, VD och danslärare på Marikas Flow. 

Hjärtligt välkommen till Marikas Flow!