Frigörande dans

Börja dansa frigörande dans för att hitta din inre harmoni  och balans. 

Frigörande dans

Kurser i frigörande dans i mindfulness

Känner du dig ofta spänd och trött? Genom frigörande dans fokuserar vi på vårt inre, medveten andning, vi rör oss fritt till musiken och utför avslappningsövningar. Läs mer om kommande kurstillfällen här!

Med Marikas Flow, önskar jag inspirera dig att prova på en helt ny stig i ditt eget danslandskap.  Våga gå på upptäcktsfärd genom dina egna rörelser – allt är tillåtet i frigörande dans!

Vi dansar med en öppen attityd och du får smaka på rörelser som är unika för just dig. Vi rör oss fritt, släpper tankar och uppmärksammar hur vi andas. Jag hjälper och inspirerar dig in i ditt eget flöde.

Du dansar ut ditt eget inre rörelsemönster, tar fram det vackra, det fula, det osedda, det lekfulla, det glädjefyllda eller kanske det sårade och upplever genom dansen dig själv på ett nytt sätt. Vi rör oss utan koreografi och inga rörelser är uttänkta från början utan föds i stunden. Vi dansar utan att döma och utan ansträngning och fokus ligger inåt.

Att våga släppa taget och lita på sig själv, tillåta och acceptera att du rör dig på ditt sätt är grunden. Ett lekande och läkande sätt för kropp och själ att mötas på.

På den här kursen är alla nybörjare. Det finns mycket att lära om sig själv och vi upptäcker hela tiden nya rörelser inom dansen. En dansträning som handlar om att iaktta utan värderingar och att våga släppa taget.

Varmt välkommen!

”Kom och upplev dig själv från en ny sida”

Marika Hanson
VD och danslärare på Marikas Flow.