DANS OCH YOGA WORKSHOP

DANS OCH YOGA WORKSHOP

Yoga workshop

Nu är det dags för ännu en workshop, denna gång en dans och yoga workshop.

Ett unikt tillfälle att möta Frida Wirsén som är inbjuden som gäst för att skapa space och sprida magisk energi. Frida är en av Sveriges främsta yogaprofiler och vill alltid leverera yoga med glädje. Två år i rad har hon varit nominerad som årets förebild och årets gruppträningsinstruktör till Guldhjärtat. Med en fot inom yogans filosofi blandar hon sina koncept med vetenskaplig akribi. Som hälsovetare har hon skrivit en studie om yoga ”Kan yoga minska stress och motivera till ökad fysisk aktivitet?: En intervjustudie om MediYoga” inom medicin och idrottsvetenskap.

Med hennes företag ”Yoga by Frida” etablerar hon koncept runt omkring i Sverige som DANCE ENERGY YOGA, DANSYOGA och VINYASAHEALING. Och som den glädjespridare hon är vill hon inspirera DIG till en mer holistisk helhetshälsa. Läs mer om Frida här: @yogabyfrida eller www.fridawirsen.se
VARMT VÄLKOMMEN till denna magiska WORKSHOP:

15.00 Insläpp, mingel
15.30-17.00 – börjar workshop 1, Land on my feet & Dance Energy Yoga
17.00-17.15 – mingel, samtal och rekreation.
17.15-18.30 – börjar workshop 2, VINYASA HEALING, avslut med gemensam sharing

Kläder: Bekväma kläder Du behöver inte tänka på att ta med något, yogamatta finns på plats, vi kommer dansa och yoga barfota och du kommer även få en magisk goodiebag.
Denna dag ska du njuta, dansa loss och landa i yogans/dansens mysiga värld.

Vi längtar efter att få träffa DIG ❤

Boka nedan!

[cwShop eventGroup= DANS_HALSA searchForm=0]